Verkoop of veiling plaatsen

PV Vice Versa - Drac

PV Vice Versa - Drac

Ook dit jaar mag de PV Vice Versa weer een bonnenverkoop organiseren met hierin toezeggingen van regionale, provinciale en zelfs landelijke grootheden in de duivensport. De verkoop start op deze website op vrijdag 30 november en zal lopen tot vrijdagavond 13 december 2019.

De finale verkoop zal gehouden worden op 14 december 2019 omstreeks 16.30 in ons lokaal aan de Noorderdwarsvaart 84e in Drachten.

Voorafgaande aan de eindveiling is er de mogelijkheid om elkaar alvast een fijne kerstvakantie te wensen of vast een blik vooruit te werpen op het nieuwe seizoen onder het genot van één of meerdere consumptie(s). De zaal is open vanaf 15.00 uur. Graag allemaal tot ziens op deze middag en alvast succes met uw eventuele aankoop.

0 resultaten van PV Vice Versa - Drac uit Drachten
Verfijn de zoekresultaten
Vraagprijs  
Aangeboden / gezocht

Winteraanbiedingen bij van der Valk Hotels  - Exclusief
Winteraanbiedingen bij van der Valk Hotels - Exclusief Registreer nu GRATIS en geniet van mooie aanbiedingen bij van der Valk Hotels https://www.valkexclusief.nl/

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord