Verkoop of veiling plaatsen

Over ons

Vanaf September 2012 zijn wij online. Dit nieuwe veilinghuis dat zich richt op de verkopingen en veilingen van postduiven.

Door deze samen te werken met meerde website's hoopt men een zo breed mogelijk publiek te benaderen. En dat over heel de wereld. In het menu aan de rechterkant van de pagina worden de mogelijkheden op een rijtje gezet. Uw aanspreekpunt met vragen of wensen lopen via het Bonnenverkoop.nl u kunt mailen naar info@bonnenverkoop.nl. Bonnenverkoop.nl is een internationale verkoop & veilingsite en is er voor alle liefhebbers. Internet biedt steeds nieuwe mogelijkheden. Wij staan daar voor open. Dat wil dan ook zeggen, dat we er alles aan gedaan hebben om Bonnenverkoop.nl in korte tijd internationale bekendheid te geven. Dit zal ongetwijfeld een positieve invloed hebben op de kwaliteit van ons aanbod en onze bezoekersaantallen. Om te kunnen bieden moet u zich éénmalig aanmelden.

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord