Verkoop of veiling plaatsen

PV Vice Versa

PV Vice Versa
 • Actief sinds 27, Dec, 2013
 • www.pvviceversa.com
 • Startdatum 01, Dec, 2018, 20:00
 • Einddatum 14, Dec, 2018, 20:00
 • Opbrengst € 0,00

Ook dit jaar mag de PV Vice Versa weer een bonnenverkoop organiseren met hierin toezeggingen van regionale, provinciale en zelfs landelijke grootheden in de duivensport. De verkoop start op deze website op zaterdag 1 december en zal lopen tot vrijdagavond 14 december 2018.

De finale verkoop zal gehouden worden op 15 december 2018 omstreeks 16.30 in ons lokaal aan de Noorderdwarsvaart 84e in Drachten.

Voorafgaande aan de eindveiling is er de mogelijkheid om elkaar alvast een fijne kerstvakantie te wensen of vast een blik vooruit te werpen op het nieuwe seizoen onder het genot van één of meerdere consumptie(s). De zaal is open vanaf 15.00 uur. Graag allemaal tot ziens op deze middag en alvast succes met uw eventuele aankoop.

0 resultaten van PV Vice Versa uit Drachten
De 10 laatste biedingen


  Pigeonsupport.com
  Pigeonsupport.com Bied natuurlijke ondersteuning speciaal voor duiven duiven het hele jaar door! http://www.pigeonsupport.com

  Wij gebruiken cookies

  Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

  Akkoord