Verkoop of veiling plaatsen

Start BONNENVERKOPEN P.V. de Vliegende Post
Deze advertentie/bon is helaas niet meer beschikbaar.

Bon 1 Combinatie Logeman/ de Jong/overnachting

Samenvatting
Omschrijving

Zij schenken 1 jonge duif/ of een koppel eieren!

 

Hoe het begon !

 

Wim  was een herintreder in de duivensport, in 2010 begonnen met het opbouwen van een eigen stammetje. Van overnachting duiven. Toen destijds A. P. Overwater duiven aangeschaft , deze werden gekruist met duiven van lokale grootheden als Hans de Ruig en meer van bekende hokken als; Saarloos en zoon te Klaaswaal!

 

John was óók een herintreder in de (post)duivensport, óók in 2010 weer begonnen met de opbouw van een overnacht stammetje. Opvallend: ook hier veel inbreng van de Overwater duiven, gekruist met al het mooie dat de hedendaagse duivensport te bieden heeft.

 

Wim en John: tot en met 2020 samen goed voor 5 teletekst vermeldingen, veel vroege prijzen, lokale en regionale kampioenschappen op de overnacht en vooral veel spelplezier!

In 2020 besloten zij samen te gaan, drukke werkzaamheden lagen hieraan ten grondslag. 2020 werd er nog onder de naam van Wim gespeeld, vanaf 2021 prijkt de combinatie naam op de uitslagen.

 

 

Prestaties 2021;

 

Bij P.V. de Vliegende Post te Minnertsga; 1e dagfondkampioen, CCG de Kuststrook 10e onaangewezen, de moeilijke vlucht uit Sens, kregen ze 23 van de 25 duiven thuis. Op de dagfond wordt met alleen maar jaarlingen gespeeld, als leerschool voor de overnacht.

 

Opvallende duiven op de overnacht zijn de 19-827, dochter van de stamduivin “210”, de 19-807, dochter van de Saarloos doffer keer “074”, een van de bewezen vliegers op het kweekhok en de 19-801, afstammend van de Neo en Le Bernard van Frank Zwiers. Alle 3 vlogen zij 3 keer prijs.

 

In het NIC te Holwerd werden ze 2e onaangewezen, 1e aangewezen en 1e keizer generaal. In het NOF 2e keizergeneraal, onaangewezen 9e, aangewezen 2e, het NOF is een samenwerking tussen de 3 noordelijke NIC's in Friesland (Holwerd, Drachten en Damwoude), daarbij ook nog eens 2e aangewezen in de Friese Fondclub en 10e aangewezen in de Afdeling Friesland. De bovengenoemde duiven komen ook in de diverse duifkampioenschappen voor. Kortom: zoekt U iets goeds voor de overnacht? Bij deze combinatie wordt U vast verder geholpen.

Winteraanbiedingen bij van der Valk Hotels  - Exclusief
Winteraanbiedingen bij van der Valk Hotels - Exclusief Registreer nu GRATIS en geniet van mooie aanbiedingen bij van der Valk Hotels https://www.valkexclusief.nl/
P.v de Vliegende Pos
P.v de Vliegende Pos
  • Actief sinds: 20, Dec, 2012
  • Startdatum 03, Jan, 2022, 13:38
  • Einddatum 14, Jan, 2022, 13:48
  • Opbrengst € 0,00
franeker,
www.fond-krant.nl

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord