Verkoop of veiling plaatsen

Start BONNENVERKOPEN P.V. Boalsert E.O.
Deze advertentie/bon is helaas niet meer beschikbaar.

Bon 24: Lucas Scholten

Samenvatting
  • Niet van toepassing 
Omschrijving

Lucas is in vele opzichten een opvallend persoon. Verbaal altijd nadrukkelijk en hoorbaar aanwezig en heeft over alles wel een (eigen) mening. Maar ondertussen is Lucas wel een duivenkenner eerste klas. Als zoon van een in vroeger tijden groot provinciaal kampioen valt de appel bij Lucas niet ver van de boom. Hij komt met maximaal 16 doffers op weduwschap aan de start en probeert daarmee alle vluchten af te werken. Ondanks een moeilijk seizoen met heel veel vluchten lukt het Lucas om “zomaar even” 1e vitesse on- en aangewezen, 1e midfond on- en aangewezen, 11e vitesse jong en 1e generaal kort on- en 2e generaal kort aangewezen van samenspel 2 te worden. Daarnaast ook nog diverse kampioenschappen en duifkampioenen in afdeling Friesland ‘96. Nadoen!!

Om alle aanwezigen bij de tentoonstelling een kans te geven zijn bon te bemachtigen, heeft Lucas er voor gekozen zijn bon via het draaiend rad beschikbaar te stellen. Zo kan iedereen voor een relatief klein bedrag in het bezit komen van één van die wonderduiven uit Sneek. Typisch Lucas!

Deze online veiling zal doorlopen tot zaterdag 23 november 15:00.  Vervolgens wordt om 17:00 begonnen met de bonnenverkoop in de zaal, op de Hichtumerweg 17b, te Bolsward (achter het politiebureau). 

Pigeonsupport.com
Pigeonsupport.com Bied natuurlijke ondersteuning speciaal voor duiven duiven het hele jaar door! http://www.pigeonsupport.com
P.V. Boalsert E.O.
P.V. Boalsert E.O.
  • Actief sinds: 24, Oct, 2018
  • Startdatum 11, Nov, 2019, 23:26
  • Einddatum 23, Nov, 2019, 15:00
  • Opbrengst € 0,00
Bolsward,

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord