Verkoop of veiling plaatsen

Start BONNENVERKOPEN P.V. Boalsert E.O.
Deze advertentie/bon is helaas niet meer beschikbaar.

Bon 4: Gerrit de Vries, Broek

Samenvatting
Omschrijving

Bon voor 2 jonge duiven, in overleg.

Na zijn herintreding in de duivensport enkele jaren geleden, zijn kosten noch moeite gespaard om aan goede duiven te komen. Die zijn inmiddels op de vluchten flink getest en de resultaten worden dan ook ieder jaar beter. Vooral de Schaerlaeckens/Verkerk-duiven van de comb. van Heteren blijken in Schettens goed te aarden, maar ook van andere grote en minder grote namen in de duivensport zitten er klasse-duiven.

Net nu Gerrit met de duiven alles een beetje op orde leek te hebben, gaan zijn vrouw en hij verhuizen naar Broek (bij Joure). Maar ja, kinderen de deur uit, een beetje rustiger aan willen doen en vaker met de boot er op uit zorgen ervoor dat Gerrit met de duiven tijdelijk een pas op de plaats maakt. Er wordt tijd genomen om een nieuw hok te bouwen en de kweekduiven worden (tijdelijk) uitgezet bij verschillende liefhebbers, zodat de nazaten ervan op de vluchten kunnen worden uitgetest. Over een paar jaar zullen ze dan in Joure en (verre) omgeving ervaren wie Gerrit de Vries is en wat zijn duiven kunnen! Maar eerst kunnen er op deze bon nog 2 jonge duiven worden gehaald. Wie?

Deze bon is reeds ingezet op €25,-.

Deze online veiling zal doorlopen tot zaterdag 23 november 15:00.  Vervolgens wordt om 17:00 begonnen met de bonnenverkoop in de zaal, op de Hichtumerweg 17b, te Bolsward (achter het politiebureau). 

Winteraanbiedingen bij van der Valk Hotels  - Exclusief
Winteraanbiedingen bij van der Valk Hotels - Exclusief Registreer nu GRATIS en geniet van mooie aanbiedingen bij van der Valk Hotels https://www.valkexclusief.nl/
P.V. Boalsert E.O.
P.V. Boalsert E.O.
  • Actief sinds: 24, Oct, 2018
  • Startdatum 12, Nov, 2019, 22:34
  • Einddatum 23, Nov, 2019, 15:00
  • Opbrengst € 0,00
Bolsward,

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord