Verkoop of veiling plaatsen

Start BONNENVERKOPEN Friese Fond Club
Deze advertentie/bon is helaas niet meer beschikbaar.

Bon 18. J en S Timmermans Donkerbroek

Samenvatting
Omschrijving

Jan en Symen schenken een jong 2019 in overleg

In 2017 behaalden Jan en Symen met hun duiven in de Friese Fondclubeen eerste prijs onaangewezen jong rayon oost. Ook dit jaar eindigden de jonge duiven op de eerste plaats. In de eindstand voor de jonge duifkampioenen eindigden twee van hun jonge duiven op een eerste en derde plek.

Dit jaar excelleerdenhun jonge duiven vanuit Morlincourt; een 3,4,5,6,8,9 plek was het resultaat.

Jan en Symen grossierden in Rayon Frisia met eerste kampioenschappen oa: 1e Generaal Lang , 1eNatour , 1e jong onaangew. en 1e,2e,3deasduif jong.

In afdeling Fryslan ’96 (Afd.11) was het resultaat 2e Generaal lang, 9e generaal kort, 4de jong onaangewezen. De beste jonge duif in 2018 zit op het hok van deze combinatie.

De duiven, die deze prestaties hebben geleverd, zijn geboren uit samenkweek met de duiven van Peter Teunis, al jaren een zeer goede vriend van Jan en Symen. Peter speelt met z’n duiven in afd 2 onder de naam: combinatie Embrechts- Theunis.

Pigeonsupport.com
Pigeonsupport.com Bied natuurlijke ondersteuning speciaal voor duiven duiven het hele jaar door! http://www.pigeonsupport.com
Friese Fond Club
Friese Fond Club
  • Actief sinds: 22, Sep, 2013
  • Startdatum 04, Jan, 2019, 18:00
  • Einddatum 19, Jan, 2019, 20:20
  • Opbrengst € 0,00
Jonkerslân,

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord