Verkoop of veiling plaatsen

Start BONNENVERKOPEN Duivenvlucht.nl
Deze advertentie/bon is helaas niet meer beschikbaar.

Bon 19 Johan Hamstra, Poortugaal

Samenvatting
Omschrijving

Jonge duif 2020 in overleg

Johan Hamstra uit Poortugaal is geen onbekende binnen de duivensportwereld. Na jarenlang voor duivenbladen als  de Fondkrant, het N.P. Orgaan, de Vredesduif en Topwings vele reportages te hebben geschreven is Johan sinds een paar jaar actief als schrijver voor Het Spoor der Kampioenen. En niet alleen als schrijver heeft hij zijn sporen verdiend, maar ook met zijn prestaties op de grote fond komt hij goed voor de dag. Zo won hij in 2015 samen met zijn toenmalige compagnon Eric Aldus, de 1e nationaal Pau met hun Schapie.  Maar ook daarvoor en daarna wist en weet hij vriend en vijand te verbazen met zijn prachtige prestaties op een wel zeer bescheiden accommodatie.

De basis van Johan zijn kweekhok wordt gevormd door Schapie, de 1e nationaal Pau. Daarnaast werden duiven aangeschaft bij de nationale winnaar St Vincent ZLU 2017 Marlon Kok, Jan en Elly vd Zande uit hun Bieke die nationaal asduif ZLU was, Chris en Nancy Beckers uit hun fenomenale kweekstal en comb, de Pijper uit Hoeven uit hun 7e nationale asduif.

Aangezien Johan weinig ruimte heeft om veel duiven te kunnen houden, kun je er van uitgaan dat hier heel streng wordt geselecteerd. Dus mocht je deze bon kunnen bemachtigen kun je er van uitgaan dat je met iets beloftevols naar huis zal gaan.

Winteraanbiedingen bij van der Valk Hotels  - Exclusief
Winteraanbiedingen bij van der Valk Hotels - Exclusief Registreer nu GRATIS en geniet van mooie aanbiedingen bij van der Valk Hotels https://www.valkexclusief.nl/
Duivenvlucht.nl
Duivenvlucht.nl
  • Actief sinds: 23, Jul, 2019
  • Startdatum 15, Oct, 2019, 02:00
  • Einddatum 29, Nov, 2019, 20:00
  • Opbrengst € 0,00
Dordrecht,

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord