Verkoop of veiling plaatsen

Start BONNENVERKOPEN Duivenvlucht.nl
Deze advertentie/bon is helaas niet meer beschikbaar.

Bon 16 Gebr. Borgmans, Reusel

Samenvatting
  • Midfond 
Omschrijving

Jonge duif 2020 in overleg.

Wie de gebroeders Borgmans niet kent heeft vast nog niet zo lang duiven, want wat deze mannen decennia lang hebben klaar gespeeld, spreekt tot ieders verbeelding. Als neven en leerlingen van hun beroemde oom Jos van Limpt ‘De Klak’ hebben zij wereldfaam verworven met hun duiven en hun prestaties. Van halverwege de vorige eeuw tot op de dag van vandaag behoren zij tot de meest succesvolle dagfondspecialisten van ons land. Zij schreven zij maar liefst zes nationale NPO dagfondvluchten op hun naam.

Zij hebben hun stam opgebouwd met de rechtstreekse duiven van hun oom Jos van Limpt-de Klak. Hun Klakduiven waren op een gegeven moment  bij verschillende topliefhebbers zelfs populairder dan die van de Klak zelf. Na zijn overlijden hebben zij nog jaren lang hun zorgvuldig opgebouwde stam “Klakken” min of meer zuiver gehouden. De laatste jaren hebben zij topduiven ingebracht van o.a. Willem de Bruijn en Leo Heremans.

Het aantal mensen dat met hun duiven geslaagd zijn is bijzonder groot en dat over de hele wereld. In Japan zijn met Borgmans duiven nationale overwinningen behaald, zelfs op afstanden van 1000 kilometer. Maar ook in Koeweit en in Taiwan zitten vele duiven van Borgmans die daar al jaren top vliegen. Enkele Nederlanders die succesvol waren of zijn met de Borgmansduiven zijn Jan Jacobs, Gebr. Heesters, Comb. Kroon Essen, Westerink, Gebr. Pastoors,  Beute & zoon,  P. Gijbels, Gebr. Koehoorn en vele anderen.

Winteraanbiedingen bij van der Valk Hotels  - Exclusief
Winteraanbiedingen bij van der Valk Hotels - Exclusief Registreer nu GRATIS en geniet van mooie aanbiedingen bij van der Valk Hotels https://www.valkexclusief.nl/
Duivenvlucht.nl
Duivenvlucht.nl
  • Actief sinds: 23, Jul, 2019
  • Startdatum 15, Oct, 2019, 02:00
  • Einddatum 29, Nov, 2019, 20:10
  • Opbrengst € 0,00
Dordrecht,

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord