Verkoop of veiling plaatsen

Start BONNENVERKOPEN Duivenvlucht.nl
Deze advertentie/bon is helaas niet meer beschikbaar.

Bon 11 Gerard Dekker, Assendelft

Samenvatting
  • Midfond 
Omschrijving

Jonge duif in overleg.

Gerard zal voor velen in duivenland geen onbekende zijn. Als het niet is vanwege zijn goede prestaties gedurende 40 jaar duivensport, dan kent men zijn kweekhok “Gemade” wel waarvan vele door Gerard gekweekte toppers hun weg vonden in binnen en buitenland.  Of de liefhebbers met Facebook die hem kennen van de vele berichten die hij de afgelopen jaren heeft gepost en die goed gelezen worden. Ook schreef Gerard diverse columns op Duivenvaria onder de titel “Nog even dit”.

De stamduiven hebben in de basis voornamelijk het Janssensoort via Jan Lotterman en Jan Loots. Dit aangevuld met een doffer van wijlen Stan Raeymaeckers uit Emblem (B) waarin ook veel Janssenbloed zat uit de lijn van de "Oude Geeloger". In de loop van de tijd zijn diverse duiven ingebracht van goed spelende liefhebbers, zoals meerdere duiven van het Geelogersoort rechtstreeks uit de Superman van Hans de Zwart uit Steenwijk. Verder hebben een Vandenabeele duivin van Hans Van de Veeke uit Westdorpe, nazaten van het beroemde koppel Bijter x Visje van Jans de Vries en de Heremans-Ceustersduiven via de Comb. van Panhuis een belangrijke stempel gedrukt op het kweekhok voor wat betreft de programmaduiven. Voor de overnachtfond is de basis gelegd met de van Wanroys van Hans Knetsch uit Katwijk en nazaten van de Orhan en Oude 62 van de Gebr. Brugemann uit Assendelft. Dit later aangevuld kleinkinderen van de Grijskop van Jan Roelofs Alkmaar en de Batenburgduiven van Ger Bijenhof uit Middenmeer.

Gerard staat er om bekend dat hij altijd zijn uiterste best doet om de liefhebbers die een bon van hem kopen, van iets goeds te voorzien.

http://www.gemade.nl/

Pigeonsupport.com
Pigeonsupport.com Bied natuurlijke ondersteuning speciaal voor duiven duiven het hele jaar door! http://www.pigeonsupport.com
Duivenvlucht.nl
Duivenvlucht.nl
  • Actief sinds: 23, Jul, 2019
  • Startdatum 15, Oct, 2019, 02:00
  • Einddatum 29, Nov, 2019, 20:00
  • Opbrengst € 0,00
Dordrecht,

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord