Verkoop of veiling plaatsen

Start BONNENVERKOPEN Duivenvlucht.nl
Deze advertentie/bon is helaas niet meer beschikbaar.

Bon 5 Gero & Evelien Dijk, Alblasserdam

Samenvatting
  • Dagfond 
Omschrijving

Jonge duif 2020 in overleg.

De namen van Gero Dijk en zijn echtgenote Evelien waren al heel wat jaren in de Zuid-Hollandse duivenwereld bekend, voordat Gero in 2017 met zijn inmiddels beroemde duif “Theo” de 1e Internationaal Agen won. Sindsdien kent men hen ook buiten onze landsgrenzen. Evelien schrijft sinds enkele jaren een veelgelezen blog over hun wel en wee in de duivensport en draagt daarnaast een stevig steentje bij aan de verzorging van de duiven. Gero timmert al van jongs af aan de weg, onder andere met zijn vader Theo. Eerst op het programma en de dagfond, maar na de overwinning op Agen heeft hij de smaak van de ZLU en overnachtvluchten te pakken.

De Theo speelt inmiddels een belangrijke rol in de stamopbouw. Deze doffer is voor 50% van het soort van Arie Dijkstra. Daarnaast worden hun hokken o.a. bevolkt met duiven van Kees Bosua, Wim Muller, Louis (team) Vollebregt, Leon Roks  en Jelle Roziers.

Afgelopen jaar werd op Cahors een 31e in de sector gevlogen van bijna 3000 duiven met een duivinnetje afkomstig van Vollebregt en won een zoon  van de Theo een knappe 13e NPO van circa 4000 duiven op Blois en een 46e NPO Issoudun tegen 5500 duiven. Dus voor de liefhebbers van de zware dagfond en korte ZLU een kans om iets te halen van een hok waarvan we in de toekomst zeer waarschijnlijk nog vaak zullen horen.

Pigeonsupport.com
Pigeonsupport.com Bied natuurlijke ondersteuning speciaal voor duiven duiven het hele jaar door! http://www.pigeonsupport.com
Duivenvlucht.nl
Duivenvlucht.nl
  • Actief sinds: 23, Jul, 2019
  • Startdatum 15, Oct, 2019, 02:00
  • Einddatum 29, Nov, 2019, 20:00
  • Opbrengst € 0,00
Dordrecht,

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord